zaterdag 25 september 2010

Laura's sketch 61

Ik heb een kaartje gemaakt op basis van sketch 61 van Laura van 2sketches4you. Ik vind de stempel echter superlief! Het is dan ook een kerstkaart geworden. (Ik moet er nog niet aan denken, maar voor je het weet zitten we alweer aan het kerstdiner hahaha).
De stempelafdruk heb ik ingekleurd met de copic ciao markers die ik nu heb. Ik vind het wel redelijk gelukt; ik vind het aanbrengen van schaduw nog heel moeilijk en het blenden lukt me ook niet altijd goed. Maar ja, we blijven proberen he!

Reinoud heeft de kaart voor me op de foto gezet. Ik heb het kaartje uitgeknipt in Photoshop en er wat schaduw aangegeven. Een beetje aan het experimenteren wat een leuke manier is om mijn kaarten te showen..
Reinoud maakt overigens echter supermooie foto's hoor; klik maar eens hier!

Afijn, dit is mijn kaart geworden:


Groetjes en tot de volgende keer!

zaterdag 18 september 2010

2S4Y Kazan's Sketch #61

Hoi hoi,

Ik heb weer eens een kaartje gemaakt aan de hand van de sketch van 2sketches4you.
Dit is mijn uitwerking geworden.



Ik heb het plaatje ingekleurd met copic markers. Verder is het kaartje versierd met cardstock, papier van Provocraft, stiksels, knoopjes, scrappers floss, een geponst vlindertje (Martha Stewart) en bewerkt met een stempeltje met versamark en embossingpoeder, en een tekststempeltje.

Groetjes Vivian

vrijdag 3 september 2010

Get Sketchy #53

Vandaag heb ik een kaartje gemaakt voor mijn schoonzus en zwager die vanavond hun verjaardagen vieren.
Ik heb de sketch van Get Sketchy gebruikt.

De tekst is geprint op papier, de vlinders zijn van Hero Arts, die ik vervolgens heb ingekleurd moet copics V09, V12, V15 en RV10.
Dit is mijn uitwerking geworden:



Groetjes

woensdag 1 september 2010

Kazan's Sketch 60

Gisteren heb ik nog even een geboortekaartje gemaakt voor een collega; of eigenlijk 2 collega's, die samen een meisje hebben gekregen.
Ik heb de sketch van 2s4y gebruikt. Zie hieronder mijn uitwerking.




Groetjes