maandag 28 november 2011

Candy bij Scr@p-Cards

Op de blog van Scr@p-Cards is er een nieuwe sponsor gevonden en daarom geven ze een candy weg. Deze candy loopt tot 24 december, dus als je een kansje wilt maken, wordt dan volger van hun blog! Succes!

dinsdag 15 november 2011

Intocht Sinterklaas

Afgelopen zaterdag is Sinterklaas weer in Nederland aangekomen. Voor de kinderen (en ook wel een beetje voor ons) altijd weer een groot feest. De boot van Sint kwam aan in de haven, waar we Sint hartelijk hebben ontvangen. Ik heb er een digi-LO van gemaakt. Helemaal tevreden over de compositie ben ik niet. Het blijft lastig om veel foto's te scrappen op één pagina. Na ja, de kids hadden in ieder geval veel lol; ze hebben zelf allemaal Sint een handje gegeven!

zondag 13 november 2011

Blog gepimpt

Vandaag heb ik mijn blog maar eens even een beetje gepimpt. Werd wel een keer tijd. De foto die erop stond was alweer 2 jaar oud! Nu een nieuwe foto van onze drie schatten! Onze fotocamera is inmiddels ook weer retour van de reparateur en hij doet het weer helemaal perfect! Nieuwe foto's van de intocht van Sinterklaas zijn er mee gemaakt; een digi-LO hiervan is in de maak ;). Dus, tot snel! x-o-x-o